Роузгард Переглянути більше

Роузгард

rouzgard

Новий продукт

Роузгард

Комплекс потужних антиоксидантів для продовження молодості клітин

  • Унікальна формула багаторівневої дії;
  • Сприяє запобіганню передчасного старіння клітин;
  • Сприяє активації і підсиленню дій інших антиоксидантів;
  • Забезпечує сильний та довготривалий ефект.

Детальніше

  • Роузгард

    Комплекс потужних антиоксидантів для продовження молодості клітин

    РоузГард (Roseguard)   продукт, багатий антиоксидантами, що знижує руйнівну дію вільних радикалів на організм. Унікальна формула препарату РоузГард (Roseguard) дозволяє відновити в організмі безцінний запас антиоксидантних поживних речовин. У наукових колах не залишилося сумнівів, що дієта, багата антиоксидантами, підсилює імунітет організму і запобігає передчасному старінню клітин. Причинами появи в організмі вільних радикалів, що завдають серйозної шкоди внутрішньоклітинним структурам, є погане харчування, деякі фактори нашого способу життя (наприклад, куріння), недолік багатьох вітамінів і мінералів, а також токсичні речовини, в достатку що знаходяться в навколишньому середовищі.

    Містить Екстракт розмарину - потужний антиоксидант, який допомагає:
    - запобігти передчасному старінню клітин | Alkam, T "et al. (2007) A natural scavenger of peroxynitrates, rosmarinic acid, protects againts impairement of memmory induced by A(3. Behavioural Brain Research, 180 (2) 139-145
    Gao, L.P.,et al. (2005) Antiapoptotic and antioxidant effects of rosmarinic acid in astrocytes. An internationl Jpurnal of Pharmaceutical Sciences.60 (1) 62-65
    Renzulli, C., et al. (2004) Effects of rosmarinic acid against aflatoxin Вт and ochratoxin-A-induced cell damage in a human hepatoma cell line (Hep G2). Journal of Applied Toxicology. 24 (4) 289-296
    Ulbricht C, et al. An evidence-based systematic review of rosemary (Rosmarinus officinalis) by the Natural Standard Research Collaboration. J Diet Suppl. 2010 Dec;7(4):351-413
    - чинить захисну дію на нервові клітини | Ulbricht C, et al. An evidence-based systematic review of rosemary (Rosmarinus officinalis) by the Natural Standard Research Collaboration. J Diet Suppl. 2010 Dec;7(4):351-413.
    Також містить Брокколі, корінь куркуми, моркву та капусту у вигляді порошку. Ці компоненти сприяють додатковому антиоксидантному захисту клітин | Чупахіна Г.Н., Маслєнніков П.В., Скріпнік Л.М., Чупахіна Н.Ю., Федураєв П.В. Антиоксидантні властивості культурних рослин Калінінградської області. Калінінград, 2016: с. 75.
    Moreno DA, et al. Health Benefits of Broccoli. Influence of Pre- and Post-harvested factors on bioactive compounds. Food. 2007; 1(2): 297-312.
    Kapusta-Duch J, et al. The beneficial effects of Brassica vegetables on human health. Rocz Panstw Zakl Hig. 2012;63(4):389-95.
    Leung A. and Foster S., Encyclopedia of Natural Ingredients Used in Food, Drugs and Cosmetics. John Wiley & Sons Inc. 1996: 603-6.

    Розмарин
    Екстракт куркуми
    Брокколі, капуста, морква
    Вітаміни А, Е, С

    82,2 г. (60 пігулок)
    1524UP

    icon-sert.pngПодивитися сертифікат                             Подивитися етикеткуicon-label.png

    Визначте Ваші дієтичні потреби

    Що таке вільні радикали?Коли ми молоді, ми природним чином добре виглядаємо і відмінно себе відчуваємо. Але з часом стає все важче підтримувати себе «у формі». Становище ускладнюється тим, що наша їжа насичена отруйними пестицидами і консервантами, вода забруднена, а зміст смогу в повітрі високо. В результаті ми вбираємо, переварюємо і вдихаємо шкідливі речовини у великих кількостях, накопичуючи їх в організмі. Наука стверджує, що причиною зниження опірності хворобам є наявність в організмі вільних радикалів. Дійсно, кисень є «дихання життя». Але в той же час він може легко перетворитися на небезпечний для здоров'я вільний радикал. Нестабільна молекула кисню відчуває «голод» по електронам інших молекул - особливо водню. Коли вона «краде» електрони в іншої молекули, та руйнується (процес окислення). передбачається, що це призводить до розкладання клітин, порушення структури молекул ДНК і іншим «пошкоджень». Саме цей процес, на думку вчених, на хімічному рівні може призводити до пошкодження органів і біосистем організму. На біологічному рівні це відбувається наступним чином. Вільні радикали, у силу своєї надзвичайної хімічної активності, атакують тендітні мембрани навколишніх клітин, пошкоджуючи, і іноді навіть вбиваючи самі клітини. Більш того, вони мають властивість відтворювати себе знову і знову, поки з клітинними мембранами не відбудеться катастрофа. Якби організм був не в змозі протидіяти їм, то в кінці кінців вільні радикали зробили б все клітини непрацездатними. на хімічному рівні може призводити до пошкодження органів і біосистем організму. На біологічному рівні це відбувається наступним чином. Вільні радикали, у силу своєї надзвичайної хімічної активності, атакують тендітні мембрани навколишніх клітин, пошкоджуючи, і іноді навіть вбиваючи самі клітини. Більш того, вони мають властивість відтворювати себе знову і знову, поки з клітинними мембранами не відбудеться катастрофа. Якби організм був не в змозі протидіяти їм, то в кінці кінців вільні радикали зробили б все клітини непрацездатними. на хімічному рівні може призводити до пошкодження органів і біосистем організму. На біологічному рівні це відбувається наступним чином. Вільні радикали, у силу своєї надзвичайної хімічної активності, атакують тендітні мембрани навколишніх клітин, пошкоджуючи, і іноді навіть вбиваючи самі клітини. Більш того, вони мають властивість відтворювати себе знову і знову, поки з клітинними мембранами не відбудеться катастрофа. Якби організм був не в змозі протидіяти їм, то в кінці кінців вільні радикали зробили б все клітини непрацездатними. вони мають властивість відтворювати себе знову і знову, поки з клітинними мембранами не відбудеться катастрофа. Якби організм був не в змозі протидіяти їм, то в кінці кінців вільні радикали зробили б все клітини непрацездатними. вони мають властивість відтворювати себе знову і знову, поки з клітинними мембранами не відбудеться катастрофа. Якби організм був не в змозі протидіяти їм, то в кінці кінців вільні радикали зробили б все клітини непрацездатними.
    Як же протистояти руйнівній дії вільних радикалів? Відповідь лежить у вживанні антиоксидантів, які зупиняють процес окислення. Зараз у всьому світі проводяться великі дослідження з вивчення антиоксидантів, що містяться у вітамінах, мінералах і рослинах, щоб пояснити їх роль у підтримці імунітету і пов'язаного з цим уповільнення процесу старіння. У нас є багато свідчень, що дієта, багата антиоксидантами, зменшує ризик проникнення інфекцій, зміцнює загальний стан організму. Приготуйте на бій свій організм найкращим захистом від токсинів!

    Чи достатньо антиоксидантів в прийнятих нами овочах і фруктах? На жаль, далеко не завжди наша дієта багата антиоксидантами. До того ж ми не можемо бути повністю впевненими в тому, що ми їмо дійсно свіжі овочі та фрукти. Неправильне зберігання, старий урожай, тривалий процес обробки призводять до зниження поживної цінності антиоксидантних властивостей овочів і фруктів.

    Для чого потрібна харчова добавка Роузгард? Роузгард може уявити ту антиоксидантний захист, яку Ви шукаєте. Розроблений на основі екстракту розмарину (рослини, особливо багатого антиоксидантами), Роузгард являє собою продукт з каскадним ефектом, тобто з ефектом виробництва в організмі нових активних форм антиоксидантів, що володіють все сильнішим і тривалою дією. Крім того, Роузгард має здатність регенерувати і активізувати інші антиоксиданти, включаючи вітамін Е, який сам по собі такий здатністю не володіє.

    Властивості основних інгредієнтів

      Збалансована формула Роуз Гард   додана екстрактом куркуми, хрестоцвітими овочами і морквою, а також важливі вітаміни. Роуз Гард- натуральна харчова добавка, що володіє антиоксидантними властивостями завдяки вмісту куркуми, екстракту розмарину і унікальною рослинної суміші.

       Куркума -  є активним борцем проти старіння, сприяє очищенню організму  від шкідливих речовин і токсинів, позитивно впливає на роботу шлунка і кишечника, знижує рівень шкідливого холестерину в крові і нормалізує рівень цукру в крові, допомагає виводити зайву рідину з організму. 

       Розмарин  - популярне і широко використовується еастеніе, батьківщина якого - Середземномор'ї. Розмарин є джерелом більш 12 видів антиоксидантів, включаючи найсильніший - розмаринову кислоту. Розмарин містить життєво важливі мінерали - залізо, магній, фосфор, калій, натрій і цинк. Фахівці по травах вважають, що розмарин має чудові тонізуючі властивості.

    Дорослим по 1 пігулці 2 раз на день під час їжі.

16 інші продукти в тій же категорії: